Kansas

god eftermiddag. Nu sitter jag här och äter lite godis rester sen helgen. Har varit ute på en promenad i solen, och varit och kollat på soffan vi ska köpa till lägenheten. Jätte snygg och i våran stil. Tänkte lägga upp en bild på den, men är inte rätt färg men det fanns inte att hitta. Men ni får föreställa er.

Men som sagt i beige mulerat. Hur snygg som helst, underbart skön med.

Måste tacka jennie och erika för igår. Men framför allt jennie. Jag måste varit drygast i världen. Tack för igår. Nu ska jag äta upp dom goda godisarna som är kvar och ta vara på det fina söndags vädret. Puss



påsk

Hej, efter en dag med korvgrillning och att ha pulsat i snön. Så ska vi nu iväg på påskmiddag sen blir det fest hos erika. Så ha en trevlig kväll allihopa! :)

Ikväll kör jag på lite rockigare kläder. God kväll på er!


Fix och mek

Hej hallå. Nu har vi äntligen hittat möbler till lägenheten. Snygga och billiga för har tur som har en jobbar kompis som också ska flytta. Så nu har vi nästan alla stora möbler vi vill ha. Jag känner mig hur nöjd som helst. Och om bara några dagar så flyttar vi.
Och detta var inte allt bra, jag är ledig fram till onsdag nu och det känns som som fan. Men kommer nog behöva packa större delen av min lediga tid.

Trevlig helg på er!

RSS 2.0